Publicat de: FlorinP. | Ianuarie 28, 2015

Windows genuine


Nu de multe ori ne confruntăm cu probleme apărute în urma utilizării incorecte a calculatorului, dar atunci când apar aceste probleme sunt mai mult decât enervante. Recent o cunoștință de a mea s-a confruntat cu o problemă legată faptul că windows-ul pe care îl deținea pe calculator nu era genuine. S-a cam speriat ce-i drept crezând că a contactat un virus… dar în fapt nu era nici o problemă. Ecranul se transformase „în negru”, adică îi dispăruse image background-ul de pe ecran, iar în partea din dreapta jos îi apăruse mesajul că nu este genuine.

Ce înseamnă de fapt acest genuine? Calculatorul tău încearcă să facă update-uri, iar dacă îl lași având o versiune de windows fără licență îți va da acest mesaj ori de câte ori face un update, deoarece va vedea că licența pentru acel produs nu este cea originală oferită de către producător.

Sunt sigur că această problemă are numeroase rezolvări, dar după mine cea mai simplă rezolvare este aceasta.

Apasă START si scrie CMD. Dă click dreapta pe iconița respectivă și apasă Run as administrator. O sa îți apară o fereastra neagră unde vei scrie următorul mesaj: slmgr – rearm si asta este tot.

Anunțuri

Responses

  1. De adaugat faptul ca aceasta comanda merge rulata decat de 3 ori (valabil apx 30 zile ) timp in care poti cumpara liceenta de windows .. sau „join the dark side, Luke! „


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: