Publicat de: FlorinP. | septembrie 3, 2014

30 de lucruri care îmi plac – Episodul I


Inspirat dintr-un post al unui blog pe care l-am descoperit de curând, am hotărât să scriu un articol, cât de cât și despre mine, care să mă caracterizeze în primul rând. Deoarece am primit și câteva critici că nu scriu mai nimic despre mine și deoarece am văzut la majoritatea celor care dețin un blog că au un astfel de articol care se referă la „caracterizarea” respectivului, am ales să intru și eu în rândul lumii și să scriu câteva lucruri despre mine, singura variabilă dinamică ce diferă de la blog la blog fiind numărul de chestii expuse despre tine . 30 de chestii care îmi plac! Poate că va fi greu să găsesc 30 de lucruri sau chestii la o prima vedere, dar cu siguranță că îmi voi da toată silința pentru a identifica pe toate cele 30 de lucruri care fac obiectul acestui post:

  1. Fotbalul. De departe este primul lucru la care mă gândesc. Am jucat fotbal la o echipă de juniori care activează în Liga I în acest moment, dar din păcate m-am accidentat și nu mi-am mai putut continua activitatea de fotbalist profesionist. Acum ajuns la vârsta de 30 de ani, poate că aș avea oportunitatea să mă înscriu să joc la un club din liga județeană, dar nu are rost să îmi rup picioarele pentru nimic. Hai Petrolul!

  2. Arbitrajul. La 3 ani după ce m-am lăsat de fotbal, împreună cu niște prieteni m-am apucat de arbitraj. Am crescut pe terenul de fotbal și nu puteam să stau departe și cu suprafața dreptunghiulară verde și cu ajutorul arbitrajului am reușit să stau aproape de teren. Chiar dacă eram îmbrăcat în negru, și toată lumea mă înjura pentru deciziile pe care le luam, îmi place să cred că făceam parte din categoria celor care puteau să ducă la capăt orice joc, indiferent cât de dificil ar fi fost.

  3. Job-ul pe care îl am. Sincer să fiu odată cu terminarea facultății nu credeam că voi ajunge vreodată să părăsesc orașul în care m-am născut. Totuși jobul pe care îl am îmi aduce satisfacții dintre cele mai variate. Mai ales în ultimul timp am făcut câteva chestii despre care nu credeam că le pot face la prima vedere. În momentul în care drăcia a pornit și merge conform procedurii, iar totul a fost făcut de tine de la zero ai un sentiment de împlinire. Frate merge! Acum mă pot culca liniștit.

  4. Călătoriile. La fel cum punctul 2 a venit ca o urmare a punctului 1, pot spune că la fel acest punct este o urmare a punctului 3. Jobul pe care îl am îmi permite să călătoresc foarte mult în străinătate și să văd multe locuri care dintre care mai interesante pe care unii dintre noi plătim bani grei pentru a le vedea. Ador să călătoresc, să cunosc oameni noi, culturi noi … dar hai să fim serioși cine nu adoră!

  5. Mâncarea. Unii mănâncă ca să trăiască și alții trăiesc ca să mănânce și pot spune că fac parte din a II-a categorie. Deși multă lume mă consideră pretențios / scarandiv la mâncare, aș putea spune doar că sunt… selectiv. Mănânc doar dacă îmi place. Și dacă îmi place, fraților feriți-vă că mănânc aproape numai acel fel de mâncare. Nu pot mănânc ceva dacă nu îmi place, doar pentru că cel care a gătit sa se simtă bine. Asta este nu am ce să fac, dar tre’ să am grija și de mine!

  6. Jurnalistica. Deși nu am fost prea bun la limba și literatura română, contrar așteptărilor îmi place să scriu. Nu am în background o facultate de profil, dar când văd că jurnaliștii actuali mai repede driblează știrile decât să le expună firul, și își fac articole cu poze de pe facebook, mi se ridică părul de pe ceafă și sincer le-aș da cu ceva în cap. Dacă mi-aș schimba vreodată meseria, cred că asta aș dori să fac.

  7. Muzica. Deși nu prea o ascult ca alții care sunt nebuni după ea indiferent de gen, îmi place o muzică bună. În mașină, la un restaurant la o petrecere în tandem cu un pahar de vin bun și o companie plăcută totul devine mai plăcut dacă pe fundal se aude și o muzică bună.

  8. Berea. Știu … nu face bine… produce burtă. O am … dar nu mă pot abține, ce să fac dacă îmi place!

  9. Animalele. Sunt nebun după animale și cred că și ele după mine. Am la țară 4 câini pe care îi iubesc, rațe, găini, bibilici, porci. Într-adevăr nu le întrețin eu dar îmi plac la nebunie.

  10. Desene animate. Frate m-aș uita oricând la Spider-Man, Batman, Superman, Johnny Bravo, Tom și Jerry, Viața cu Louie, Dexter’s Lab… ș.a.m.d toată ziulica și nu m-aș plictisi.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: