Publicat de: FlorinP. | Februarie 2, 2010

Paltanea – fostul şef SRI


Acum câteva zile m-am trezit asaltat de mai multe mesaje de la amici pe mess şi nu întelegeam de ce. Totul a plecat de la o hotărâre judecătorească care a eliberat din penitenciar un fost colonel SRI care a fost prins luând mită. Un articol al prietenului Pătraru pe blogul său personal.

Potrivit realitatea.net, Tribunalul Militar Teritorial l-a condamnat astăzi pe fostul colonel SRI Prahova, Corneliu Paltanea, acuzat de luare de mită de la un ofiţer sub acoperire, la o pedeapsă de 3 ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere. Nu-i frumoasă viaţa în ţara asta? Fir-aţi ai dreacu de hoţi ordinari!

Paltanea la puşcărie

Şi iată că de la această informaţie m-au asaltat oamenii… Aşa este mă? Ce ţie şi cu rudele astea? Are vreo legătură cu tine? Dacă ar avea ai fi prost să recunoşti?

Faptul că port acest nume nu este alegerea mea, iar faptul că sunt născut în această familie nu mă face decât mândru deoarece toate rudele mele… au fost oameni muncitori care şi-au câştigat existenţa într-un mod onest, şi chiar nu am nici o legătură cu persoana în cauză.

Acest nume m-a scos din belele atunci când am avut probleme cu poliţia rutieră şi nu numai, şi sincer să spun în gura mare că este numele meu şi eu sunt mândru cu numele pe care îl port.

Pentru cei care nu ştiu persoana de care aduce vorba domnul Pătraru se numeşte Păltânea Corneliu şi nici decum Paltanea cum mă numesc eu… . Chiar când am văzut titlul m-a bufnit râsul. Faptul că sunt arbitru de fotbal, şi în această branşa toată lumea te acuză că iei mită mă şi gândeam… ce naiba am făcut de am “luat” 3 ani cu suspendare.

Anunțuri

Responses

  1. Hai noroc! Inseamna ca ai prieteni de nadejde, daca te-au sunat imediat sa iti spuna sentinta.. Tare faza!

  2. Astea sunt diversiuni securisto-comuniste care nu au nimic in comun cu realitatea pe care prea bine o cunoastem si pe care unii dintre noi ( a se intelege FP) incearca s-o ascunda, fara succes, in fata celor care au inteleles ca iepurele nu dispare in show-urile magicianului ce venea pe la noi in clasa a 6-a.
    Diversiune ieftina 😛

  3. la noi magicianul venea de prin clasa 1 a …s-o fi ratacit si daia a venit abia intr-a 6 la unii 🙂


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: