Publicat de: FlorinP. | decembrie 8, 2009

Paradoxuri


Fetele … majoritatea dintre voi aţi vrea unul cu muşchi şi frumos ca şi Brad Pitt care atunci apare şi când sare pe voi să aveţi pe ce pune mâna… cu pleata-n vânt… Nu râdeţi fetelor şi nu negaţi că până la urmă toţi avem sau am avut astfel de fantezii… noi bărbăţii cu femeile şi voi cu bărbăţii… Şhââât… Nici un cuvânt, să nu aud. Să revenim… fetelor puneţi mâna pe un astfel de băiat o primadonă, o privighetoare, o bomboană, o dulceaţă de băiat care vă poartă pe cele mai înalte culmi… ale universului paralel … dar nu… voi vreţi şi altceva în afară de „zgârci”, să mai aibă şi ceva în cap, să vă puteţi afişa cu el, să fie drăgăstos… şi pac parcă atunci când nu îndeplineşte şi restul de condiţii nespecificate la început în contract, vă daţi seama că pletikoşa al nostru dintr-o dată nu mai e bun. Nu vă mai place… Pa puiuţ URA şi la revedere.

Un paradox greu de explicat este faptul că atunci când doreşti ceva cu ardoare şi acel lucru ţi se întâmplă realizezi de fapt că vrei cu totul şi cu totul altceva. Încă de când suntem mici, avem un instinct ciudat… spre exemplu avem jucăria cea mai frumoasă, dar dacă vedem ceva nou la altul vrem cu ardoare acel lucru şi practic nu mai contează jucăria ta…

Oamenii care pleacă afară. I-am văzut îşi doreau mai mult ca oricât să pună şi ei mâna pe o bucată de pâine… să plece şi ei să vadă. Sunt atât de nerăbdători la început parcă ceva de speriat. Ar da şi pe mama lor ca să nu zic ceva urât. Şi pac … vine momentul. Trebuie să plece şi pleacă. Dar pe măsură ce trec zilele mă uit la ei cât îşi doresc să vină acasă. Pey nu voi aţi vrut să plecaţi. Aţi plecat! Acum nu mai e bine? Ciudat!

Bărbăţii… majoritar zic că nu se însoară. Şi este posibil ca mulţi să nu se însoare. Dar sunt foarte mulţi dintre ei care fac pe cocoşii, sau mai bine spus pe grozavii… „Cine măh? Eu? Că de nu fac şi dreg eu sunt seful”. Şi tocmai aceştia întâlnesc una din aia care le-o trage bine de vad numai stele verzi… la prima atingere… Bine mami! Ce mai vrea iubita? Aşa e iubita cum nu? S-a adeverit CLAR tu esti cocoşul. Întradevăr frate tu eşti seful la tine acasă, tocmai din cauza aia dormi sub preş.  

Eu v-am spus câteva restul… vă las pe voi să vă daţi cu părerea. Numai bine!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: